Prvi vikend u aprilu donosi PREGRST EMOCIJA: Spremite se za navalu osecanja-nekome  sledi iznenadni RASKID!

Prvi vikend u aprilu donosi PREGRST EMOCIJA: Spremite se za navalu osecanja-nekome sledi iznenadni RASKID!

31. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec osecate zar u grudima, kada sretnete jednu  devicu. Jos uvek ste zbunjeni, a nikako dashvatite zasto. Pa to se nova ljubav budi u vasem srcu, samo je vi jos ne prepoznajete. Ili ste je prepoznali ali jos bezite od priznanja.

 

SKORPIJA

Vec ste uporni da se  prepustite svojoj sreci i ne date da vas bilo ko omete. Zelite izraziti svoju ljubav,  da i partner zna sta osecate. Ovaj vikend ce biti samo vas, i vreme je priznanja emocija. Oboje cete shvatiti da je vasa ljubav obostrana.

 

STRELAC

Idete za jednim bikom, u nadi da ce vam pšokloniti svoje srce.Vi od njega ocekujete i mnogo vise, pa se zato trudite svim snagama da zadobijete njegovu ljubav. Ako ste i bezali od nje, sada cete je osetiti i konacno biti zadovoljni.

 

JARAC

Vec vas neko prati i sledi kao senka, pa mu pokazite da niste ravnodusni. Vase srce mora kucati zarom, i ako kuca za tu osobu, sada je vreme da priznate.Radujte se sto cete samo da dopunite svojim emocijama da ovo bude veza na pomolu.

 

VODOLIJA

Srce vas vodi na lude staze i zato pokazite sta zelite.  Uporno trazite nekoga na stazi ljubavi,  i vreme je da se srede vase prilike. Ovog vikenda cete shvatiti da idete za pogresnom osobom.  Vreme je da se povucete, jer neko vas prati iz blizine.

 

RIBE

Sreca je vasa  da ste nasli resenje  za svoje dileme. Dugo ste bili u zabludi, ali sada znate sta je i kako je.Vasa osecanja ce vas  konacno povesti na pravi put. Vreme je za nove dane, a ovaj vikend cete planirati samo za sebe.

Stranice: 1 2