Ovan ima najbolju DUSU, Rak zna da najjace VOLI, Riba da PRASTA vise od svih…

Ovan ima najbolju DUSU, Rak zna da najjace VOLI, Riba da PRASTA vise od svih…

9. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vi ste neko ko je uvek nesiguran, pa cak i kada voli, previse je pitanja. I kada znate neke odgovore, vi ih postavljate ponovo, sve dok ne dobijete isti odgovor kao potvrdu. Mozda biste trebali pokazivati vecu zrelost na visini zadatka.

 

SKORPIJA

Nemate dlake na jeziku, i to je ono sto vas tera na listu, trac rubrike.Jako ste sposobni i mocni, finansijski nezavisni, pa vam zavide mnogi. Vas pokretac je inat i on vas tera sve dalje  dok ne dobijete ono sto hocete. Stvari nikada ne ulepsavate, nego sto na umu, to na drumu.

 

STRELAC

Vas cilj je da osvojite onog ko vam se svidja i da imate ono sto pozelite. Vase srce kuca zeljama, pa zato vazi misljenje da ste  zavodnik i sarmer. Zaista jeste, jer vama tesko ko moze odoleti.Jedino cete pozeleti da vas osvoji jedna osoba.

 

JARAC

Neupadljivi, nenametljivi, ali tako nezni, miroljubivi i pitomi. Vi ste neko ko se povlaci malo dalje, i na sve oko sebe posmatra sa male razdaljine. Volite jako i iskreno, ali niste avanturista. Volite  jednu osobu, cesto do kraja zivota…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Jedan ste od najupornijih znakova koji zele da se ostvare tako sto nece odustati. Vase srce je veliko, ali cesto je i tvrdo kada su neke stvari u pitanju.Imate svoje stavove i od njih ne odustajete po cenu svega, nikada!

 

RIBE

Vi ste znak za pohvalu svog svoga velikog srca, ali i razuma. Vi ste tolerantni, razumni i po svaku cenu, dobra dusa.Prastate vise od svih, i cesce od bilo koga.  Mozda vas vasa cesta prastanja dovode u lose pozicije, ali takvi ste! Zelite svakog razumeti i svakome pomoci!

 

Stranice: 1 2