Posle mnogo prolivenih suza, ovaj znak ce konacno, pronaci svoju srodnu dusu!

Posle mnogo prolivenih suza, ovaj znak ce konacno, pronaci svoju srodnu dusu!

9. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vase ljubavi su bile nezne i cesto ste ih licno, prepustali na milost i nemilost vremenu. I ne samo vremenu, nego i nevoljnim situacijama, i uticaju drugih. Sklanjali ste se u stranu i niste se borili. Sada je na pomolu nesto novo, pokazite jacinu!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Mislite ad ne znate da volite, a to je zato sto osecate da niste voljeni. Cesto se smatrati tako nesrecnim, ne znajuci da su to samo vase fiks ideje.Okrenite se ka sreci, ona je svuda oko vas. Probajte se radovati, jer sledi susret, koji ce vam dati povoda.

 

BLIZANCI

Teme o kojim ne zelite da pricate, jesu vasi teski dani. Partneru dugujete sve, bez obzira sta se pre desavalo. Partner vam je vasa desna ruka, vasa snaga i mislite da bez njega ne biste funkcionisali. Pokazite mu ljubav i zahvalnost za sve1

 

RAK

Retko je ko imao tako teske dane i trenutke u zivotu, kao vi. Potisnuli ste ih duboko u sebi i nikad ne otvarate vrata, kako bi isplivali.Konacno posle mnogo suza i bola, jedan susret ce otvoriti novo poglavlje u vasem zivotu.Konacno cete upoznati svoju srodnu dusu!

 

LAV

Na koraku ste do nove ljubavi, nadate se i nove srece. Ona stara je proslost, a kako se da zakljuciti, donela je nesrecu, a ne srecu. Vreme je da krenete dalje i da se prepustite zivotu. Odavno se ponasate kao da niste zivi.

 

DEVICA

Ponasate se pritvorno i dvolicno, pa se menja i vase raspolozenje. Jedan vas prijtelj ogovara a sada i vi njega isto. Bolje mu recite sta mislite, a neda vracate preko drugih.Ocekujte da vam se umesa u vezu, i zato budite oprezni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2