Ovan vlada jos par dana, a do tada ce jednom zodijaku doneti velicanstvenu priliku za ljubav!

Ovan vlada jos par dana, a do tada ce jednom zodijaku doneti velicanstvenu priliku za ljubav!

9. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vas stil je da zavodite, malo se  okrenete u smeru partnera, malo se povucete , kao da ga ignorisete. Ne smete da se previse vezete   jer ste vec cinili gresku.  Sada idete polako, ne zelite se vezati dok ne osetite kako partner oseca i sta zeli od vase veze.

 

SKORPIJA

Kao da ste se zamerili sa srecom, nikako da vas pogleda.Vi samo zelite da i vas prigrli, kao vecinu onih koje vi poznajete. Vi ste iskreni i ne znate da sakrijete tugu. Vasa  okolina vesto krije, vi mislite da niste srecni, a oni su duplo nesrecniji, a glume srecu!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Zaljubljeni ste u jednog ovna i osecate da vasa ljubav ima smisla.Oboje ste zakljucili da ste jedno za drugo, i to je nepobitno.Imali ste srece da se zamislite  na vreme i jedno drugome priblizite.I ono nemoguce, postalo je moguce.

 

JARAC

Vasa osecanja prema jednom lavu vec prelaze granicu.Znate da je to  nesto nemoguce i nerealno, pa ne znate da se otrgnete osecanjima. Vasa ljubav je nemoguca i vreme je da se pomirite sa time.

 

VODOLIJA

Jedan ovan vam je obecao ljubav i nikako da ispuni svoja obecanja. Deluje kao da vas je samo zelio ubediti da mu se svidjate, zavesti i otici dalje.  Zasto ste tako lako poverovali, i sta je vas navelo da se zaljubite bez povoda?

 

RIBE

Nema sanse da budete mirni, jer partner vas  je jako iznervirao.Kao da vam to radi namerno, u nameri da vas potceni. Moracete ovih dana da saberete sve svoje korake.Oni vas  vode pogresnim putem, pa mu se morate suprostaviti, i  ne dati da vas omalovazava.

 

Stranice: 1 2