Posle mnogo prolivenih suza, ovaj znak ce konacno, pronaci svoju srodnu dusu!

Posle mnogo prolivenih suza, ovaj znak ce konacno, pronaci svoju srodnu dusu!

9. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Ne znate sta sve  ima, niti sta sve moze da vam se desi. Imate laznih prijatelja koje jos niste otkili, ali cete vrlo skoro. Bicete i tuzni i razocarani, ali je bolje da ih se resite na vreme.Jedan ce vas sokirati kad otkrije pravo lice.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Da li se to zaljubljujete ponovo, i dokle mislite biti zaljubljeni samo? Napravite neki jasan i konkretan potez, koji ce vas uvesti u necije srce. Vreme je za novu vezu, sta bilnu i cvrstu. Kojoj ce biti cilj zajednicka buducnost!

 

STRELAC

Neko vam se okrece u smislu, da mu se svidjate ili  da vam se zeli pribliziti. Zato zahtevajte jasne cinjenice koje  govore  da  zelite biti  sigurni. Neko vam zeli da izjavi ljubav ali se nikako ne sme da opusti.

 

JARAC

Imate ubedljive nacine  da steknete prijatelje, jer ste i sami veliki prijatelj.Ovo  vase srce zna da pokaze ljubav prema svima i ne zna da mrzi. Zato vas je odavno  neko  procenio kao idelanog partnera za sebe.I sada ce vam prici.

 

VODOLIJA

Vreme je da se vasa teznja usmeri na velike  stvari i koje bi konacno doneli   vasu radost.Ono sto bi islo na vasu radost, nikako da se obistini.Mozda  ce sada neke stvari da dobiju svoj odredjeni tok, svakako onaj koji vodi poboljsanju svega.

 

RIBE

Vasa je zelja da se srede odredjene stvari. Vase srce kuca  zarom ljubavi prema jednoj osobi. Vreme je da se srede i vase zelja i vasa osecanja koja vas  mogu uciniti srecnim. Zablistacete pravim sjajem.

 

Stranice: 1 2