Rakovi kriju tugu,Skorpije se grizu u sebi, dok sreca stize za dva znaka, a jednom poslovni uspeh…

Rakovi kriju tugu,Skorpije se grizu u sebi, dok sreca stize za dva znaka, a jednom poslovni uspeh…

9. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da i za vas uskoro dodje sreca. Sto ste tugovali, tugovali ste i pokazite da vas srce  vodi ka boljim koracima. Niste spremni da se i dalje drzite monotonije, vec okrecete novi list.Cim ga okrenete, slede lepsi dani.

 

SKORPIJA

Nije sve tako kako drugi misle, a svi su ubedjeni da vam je dobro i da ste srecni. Ni blizu toga niste,osim sto ste poslovno jaki. Vase  srce krije svoje unutarnje tuge i grizete se  u sebi. Sanjate jedne tople oci da vam pocnu grejati svaki novi dan.

 

STRELAC

Niste ni svesni sta vas vodi napred i sta je ono sto vam daje snagu.Pokazite da ste spremni da se okrenete napred i da znate svoje prioritete.Okrenite se ciljevima i pokazite snagu koja vas vodi ostvarenju zelje.

 

JARAC

Niste svesni sta vas ceka, ali cete biti prijatno iznenadjeni. Necije srce vas jako voli i vreme  je da se osvrnete  oko sebe.Niste spremni da se usmerite i otkrijete ko je to, ali cete se uskoro zaljubiti i otkriti o kome se radi.

 

VODOLIJA

Sposobni ste da se borite ma sta vas snaslo u zivotu.I ovih  dana cete se truditi da budete  spremni da odgovorite na sve zahteve ovih dana.Nece vam biti tako lepi, ali cete se truditi da se izborite za bolje.

 

RIBE

Sve vase sanse leze u ovim danima, pa gledajte da ih iskoristite.Vreme je da se radujete i da budete spremni da prihvatite sve. Prvo  odaberite sta je za vas, pa onda idite napred.Niste  uzalud bili odusevljeni  unapred!

Stranice: 1 2