U narednim danima ovi znaci ce moci da kazu da su konacno nasli LJUBAV SVOG ZIVOTA!

U narednim danima ovi znaci ce moci da kazu da su konacno nasli LJUBAV SVOG ZIVOTA!

11. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme kad ste bili puni elana polako jenjava. Vasa sreca ce da ide silaznom putanjom i vreme je da se vidi  dokle.Nadjite neku granicu koja ce vas  drzati u neizvesnosti i davati vam dalje  instrukcije u svemu sto nameravate i sto morate.

 

BIK

Niste spremni da se okrenete napred, a morate ciniti nove korake. Vreme je da se namerite na nove korake i nove odluke.Od vas se ceka da pokazete snagu i pamet koju posedujete, ali i vredne ruke.Zapnite i radite!

 

BLIZANCI

Pokusavate da se izvucete, ali vam ne ide. Neko ce vas bas danas procitati kao otvorenu knjigu. Usporite malo i budute oprezniji  jer ste se do sada sluzili lukavstvom i svojom mudroscu.Vreme je za istinu.

 

 RAK

I vi biste mogli da udjete u temu rasprave koja ce danas biti tema dana.Pokazite da vas zanimaju vase glavne  ispirke, ali drzite se cinjenica. Ne dajte da vas uzmu na zub omalovazavanja, vec se sami izborite za svoje mesto.

 

LAV

Srce vam kuca u ritmu jedne lepe osobe  i vase su misli uz nju.Vec ste poceli da budete u centru paznje svojom lepotom, pa  zelite i nju. Ako postanete par, imali biste sto ste i pozeleli.Zaista se ludo zaljubljujete.

 

DEVICA

Bicete u zanimljivom drustvu i na vama je da budete takticni. Pokazite da cete se radovati ma sta da se bude zbivalo. Cak i da budete imali svoje misljenje, zadrzite komentar.On bi vam sve pokvario,a moglo bi sve biti lepo.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2