Tokom vikenda vas cekaju novi radni zadaci,usponi i padovi…

Tokom vikenda vas cekaju novi radni zadaci,usponi i padovi…

13. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ocekujete da se snadjete nekako sa svojim brojnim obavezama.Vec ste znali sta vas ceka i da vas  nece  naci  nista posebno dobro.Pred vama je mnogo posla, rada i samo rada i upornosti.  Samo se trudite i sve ce da bude u redu.

 

BIK

Niste spremni za neke nove korake, ma kako vas i koliko terali na njih.Od vas se ceka da budete spremni da pokazete da ste zreli da donesete neke  vazne odluke.Razmislite sta vas ceka i sta je ono sto je pred vama?

 

BLIZANCI

Vasa osecanja niko i ne pominje, niti vas neko pita  kako se osecate.Vi sami sebe terate da se  osecate po strani. Tera vas osecaj da su vas svi zaboravili i da cete skoncati pred obavezama. Vreme je  da sebi date malo oduska.

 

RAK

Niko vas ne tera da budete  neko ko ce na sve strane, ali vi osecate da morate. Niko vas ne tera ali vas nema niko ni da zameni.Zato se radujete da otaljavate nametnute obaveze, makar i preko snage.

 

LAV

Osecate se poletno jer ocekujete  da vas neko usmeri u zeljenom pravcu.Vreme je da vas jedna devica pocasti svojom paznjom.Vreme je  da se zna  da ce da bude uz vas i da se sa vama solidarise i na radnom polju. Pomagace vam u svemu.

 

DEVICA

I dalje cete biti spremni da pratite svoje  obaveze, ali ne tokom svih dana.Bicete jako optereceni onim sto ste sami sebi zadali.Nije vam dobro to sto ste sami sebi nametnuli previse posla,a sa vremenom ste ograniceni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2