Tokom vikenda vas cekaju novi radni zadaci,usponi i padovi…

Tokom vikenda vas cekaju novi radni zadaci,usponi i padovi…

13. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Ljutite se sto vas partner ne podrzava i stpo vam nece biti odan. Imali ste neke zajednicke planove i vreme je da budete spremni da ih ispunite. Moracete se voditi zajednickim snagama ako zelite da uspete.

 

SKORPIJA

Slede vam neki sitni padovi, koji ce vas jako pogoditi. Navikli ste da vam uvek ide, pa ce vas sada zaboleti neke  neprijatnosti.Vreme je da se  snadjete i da male padove ublazite kako se ne biste toliko opterecivali.

.

STRELAC

Od vas se ceka da budete vise pokretni i od akcije. Neko vas zacikava da  se okrenete u smeru  koji vam bude najpovoljniji. Nemojte da idete napred pa se opet vracate nazad.Kad krenete za jednim ciljem, idite i ne okrecite se nazad.

 

JARAC

Niste ni svesni sta vas ceka i sta je ono sto vas  vuce napred.Ovih dana cete imati samo jednu zelju i vreme je da budete spremni. Idite napred  jer cete  nekoga i sresti i sa njim zajedno da  otaljavate svoje obaveze.Pomagace vam sve!

 

VODOLIJA

Imate da se okrenete ka svojim odlukama i da ih sprovodite u delo.Nemojte samo da pricate i pretite sta cete uraditi, pa ne ucinite nista. Radi se o odluci o kojoj ste vise puta mislili. I vise ste  puta odlucivali, pa se povlacili svaki put.

 

RIBE

Za vas ce ovo biti vikend za  vas uspon i vasu pobedu. Mnogo ste obaveza planirali, ali cete ih i sprovesti i odraditi. Vi ste razumni i vredni i necete se predati sve dok ne ne dovedete do cilja.Cinite da na kraju uvek budete zadovoljni o bilo cemu da se radi.

Stranice: 1 2