Vreme je da necija TAJNA ljubav postane JAVNA!

Vreme je da necija TAJNA ljubav postane JAVNA!

13. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za prave stvari pa pokazite sta zelite. Danas zelite postati neko ko ce da se istice u svemu. Za vas ce se otvoriti mnoge mogucnosti i vi gledajte sta je za vas dostupno.Idite za licnim prioritetima.

 

BIK

Ne znate sta se iza brda valja, a vama nece biti  neki svetli oblaci. Od vas se ceka da budete spremni da pratite svoje situacije i da nastpatate kako treba.I bas onako kako mislite da bi bilo najbolje za vas.Nista tako lose, mada cete imati manje neprijatnosti.

 

BLIZANCI

Vasa zelja je da se danas okrenete ka jednoj vagi. Mada cete  se radovati tome, jedan vama bliski rak ce tugovati. Bice jako ljubomoran na vasu srecu a posebno na tu vagu. Od vas se ceka da se opredelite sa kim cete ostati.

 

RAK

Zaljubljeni tajno u jednog blizanca, stalno ste mu u blizini. Ipak se plasite da mu priznate osecanja, mada ste mu stalno pred ocima. Vasa ljubomora na njegovu srecu, konacno ce mu otvoriti oci. I vasa ce tajna ljubav postati javna!

 

LAV

Nadate se prelepim danima od kojih ce danas da bude najbolji. I kako se nadate bar prvi dan u nizu onih boljih.Vreme je da postupite  kako i dolikuje.Cinite bas sve sto je  do vas i pratite svoje planove.Mozda i ostvarite cilj danas!

 

DEVICA

Zaljubljeno ce osecate  i zelite da vasa sreca i traje.Vreme je da trajete i budete vrlo odlucni u svojim odredjenim planovima. Zajedno ste mnogo jaci i zajedno idete za onim sto vam je zelja. A danas cete zajedno da iznenadite mnoge oko sebe.  Srecnik ste dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2