Vreme je da necija TAJNA ljubav postane JAVNA!

Vreme je da necija TAJNA ljubav postane JAVNA!

13. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Osecaj vas vuce ka jednom blizancu koji vam se svidja.Vreme je da budete spremni  na neke okolnosti za vas ne tako povoljne.Od vas  se ceka da budete realni u donosenju  odluke da se povucete.Pripasce vasoj suparnici.

 

SKORPIJA

Pokazite da je ovo dan za  bolje korake i idite za njima.Vreme je da budete zadovoljni onim sto vam se pruza, jer sledi vam jedan lep susret. Imacete sansu da birate, pa gledajte da ne pogresite. Mozda predstoji nova veza.

 

STRELAC

Imate mnogo posova koje nikako ne mozete da odlozite. Morate biti spremni da ih odradite, a opet sa druge strane, nece vam doneti zadovoljstvo.Ne sto vam ne ide u zadnje vreme i nemate volju. Ipak ce vam je danas vratiti jedno lepo lice.

 

JARAC

Osecate se spremno da ispunjavate sve naloge, ali zasto i dokle? Vreme je da postanete mnogo jaci i da krenete za onim sto zelite vi, a ne drugi. Danas je vreme da okrenete novi list i pocnete da zivite za sebe i ono sto vi zelite.

 

VODOLIJA

Nikako da shvatite da je proslo vreme kada ste o svemu odlucivali samo vi. Sada imate partnera i vreme je da saslusate i njegovu rec. Od vas se ceka da pokazete razumevanje i toleranciju. Vasa glavna rec od danas mora da bude zajednicka.

 

RIBE

Niste spremni bas danas da se okrenete  prema jednom lavu, a on to zeli.Nervira vas sto stalno potencira na naglim i  brzim odlukama.Vas razum nikada ne donosi ishitrene odluke.Zato mu danas zelite reci da krene dalje ako ne zeli da saceka  na ono sto vi budete zeleli.

Stranice: 1 2