Nedelja ce biti dan kad ce RAK dobiti sve o cemu je mastao,a evo ko ce se ludo zaljubiti…

Nedelja ce biti dan kad ce RAK dobiti sve o cemu je mastao,a evo ko ce se ludo zaljubiti…

15. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se i vama osmehne sreca bar na kratko.Ovaj dan ce za vas biti jako poseban i zato se radujte sto je tako. Sve su prilike da ce da vam i dalje da potraje, ali nije sve do vas. Nesto ce moci da ucini i druga strana.

 

BIK

Jasno vam je da dajete svoj maksimum i svoja obrazlozenja. Mada ste u pravu, jednoj vodoliji necete delovati da jeste. Ona jednostavno vuce stranu nekoj drugoj osobi i jasno vam je da morate odustati.

 

BLIZANCI

Morate biti spremni, makar i nerado, na neke vece izdatke.Ako ste i bezali od njih, sada necete moci. Budite ubedjeni da ce ovaj dan da vam donese bolje tokove, ma kako bili uvereni u suprotno.Pare budu i prodju, ostaje nesto sto nema cenu.

 

RAK

Konacno ce i vasa dugotrajna mastanja da dodju na red. Sledi vam ostvarenje zelje i konacno cete moci reci da ste zadovoljni. I ne samo zadovoljni, no srecni vise nego sto ste mogli da zamislite.Sve ono sto ste hteli, za sada ce vam se ostvariti.

 

LAV

Vasa ljubav  je  tako lepa, ali mora da se  menjaju neke stvari.Vreme je da budete spremni na neke male ustupke. Ako ne budete mogli da se nadjete oboje u razumevanju, nista konkretno se nece resiti.

 

DEVICA

Vasa je ljubav karta koja  pocinje da igra  najvaznniju ulogu. Ludo cete se zaljubiti u osobu koju cete slucajno sresti. Verujte da cete biti iznenadjeni jer ranije niste pristajali na veze a da nista ne znate o osobi sa kojom krecete u vezu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2