Tokom tri naredna dana, ova cetiri znaka ce doziveti NESTO MAGICNO na polju LJUBAVI!

Tokom tri naredna dana, ova cetiri znaka ce doziveti NESTO MAGICNO na polju LJUBAVI!

18. travnja 2023. 0 By Lala

 Dragi nasi,evo prilike da saznate sta naredna tri dana donose na polju ljubavi.

 

 OVAN

Vas cekaju dani kada cete morati da donesete neke odluke.  Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze  na delu.  Treba nekome da date sansu jer je moguce da ce upravo ta osoba umeti da vas usreci.

 

 BIK

Morate  znati sta je ono sto zelite. Jedna osoba iz vase proslosti zeli sa vama jos jednu sansu ali je sve na vama.  Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam to dokaze i pokaze na delu.  Sve ostalo je ipak samo na vama

 

BLIZANCI

Konacno ce sreca uci u vas zivot. To je ono sto moramo da naglasimo.Dugo ste patili ali napokon ce sve doci na svoje. Razmislite o tome da li ste spremni da nekome date novu sansu. Nekome ste jako dragi.

 

 RAK

Morate  znati sta je ono sto zelite i ponasati se u skladu sa tim. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam to dokaze na delu.  Ali, pitanje je da li ste vi spremni za novu ljubav i da li je to ono o cemu mastate.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce tri dana koja su pred nama biti prilika da pocnete  ispocetka. Znajte da postoji neko ko je spreman da ceka da vi budete spremni za novu ljubav.  Ali, sve ostalo je na vama. Ne obecavajte sto ne mozete da ispunite.

 

 DEVICA

Konacno, sreca u najavi.To je ono sto je vrlo vazno da kazemo kako bi ste umeli da iskoristite sansu za srecu koja je sada pred vama. Bitno je da znate da postoji neko ko vas voli,a sve ostalo je samo na vama.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2