NAJSRECNIJI ZNAK za 19.april: Bitno je da jedan znak UCINI onako kako mu KAZE SRCE,jer ce samo tako biti SRECAN!

NAJSRECNIJI ZNAK za 19.april: Bitno je da jedan znak UCINI onako kako mu KAZE SRCE,jer ce samo tako biti SRECAN!

18. travnja 2023. 0 By Lala

Dragi nasi,evo prilike da saznate sta ce vam doneti ovaj dan.

 

  OVAN

Ova sreda ce biti dan kada cete saznati jednu veliku istinu. Ni u kom slucaju vam nece biti lako.Morate da razmislite o svemu i da se zapitate sta je ono sto vi zapravo zelite.Bice ovo dan za promene.

 

 BIK

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da vam sledi  novi pocetak.Bitno je da kazemo da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.Razmislite o tome.

 

BLIZANCI

Ova sreda ce doneti veliku dilemu.Morate da se zapitate da li cete slusati svoje srce ili svoj razum. Bilo kako bilo, ovo moze biti dan kada ce cuda biti moguca.Razmislite o svojim zeljama.Neke itekako mogu i da se ostvare u danu koji je pred nama.

 

 RAK

Bitno je da kazemo da nema nimalo sumnje da ste vi voljeni.Vi niste ni u kom slucaju  u pravu sto sumnjate u vojenu osobu. Vi itekako mozete biti srecni,  to je samo na vama. Neke odluke moraju biti donesene.

 

LAV

Ako ce neko moci da kaze da je srecan u toku ovog dana onda ste to vi.Sledi vam novi pocetak i jedna velika odluka. Neko iz vase proslosti zeli sa vama jos jednu sansu.Sve ostalo je samo na vama.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da je bitno da ucinite onako kako vam nalaze vase srce.Razum ovog puta nije bitan jer u tom slucaju necete biti srecni.Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu.Mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2