Tokom tri naredna dana, ova cetiri znaka ce doziveti NESTO MAGICNO na polju LJUBAVI!

Tokom tri naredna dana, ova cetiri znaka ce doziveti NESTO MAGICNO na polju LJUBAVI!

18. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Moramo da kazemo da je jasno da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori da vas vrati u svoj zivot.Tokom tri dana koja slede mozete ocekivati poziv od te osobe.  Da li cete joj dati sansu i nastaviti  tamo gde ste stali je samo na vama.

 

 SKORPIJA

Ono sto je vrlo vazno da  naglasimo jeste da nema nimalo sumnje da ce ovo biti dani za romansu. Da ste vi neko  ko ce moci da kaze da su mu ova tri dana donela novu sansu za ljubav. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite.

 

 STRELAC

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Imajte na umu da nema nimalo da su pred vama dani kada cete moci da kazete da se okrenulo vase kolo srece.Ljubav ce vam pokucati na vrata.Mislite o tome.

 

JARAC

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Naredna tri dana mogu da donesu mogucnost da se pomirite sa nekim iz svoje proslosti.Nekome ste dali priliku da pocnete ispocetka..

 

 VODOLIJA

Vazno je da naglasimo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada ce ljubav da pobedi. Nemojte obecavati ono sto  niste u stanju da ispunite, jer sledi mogucnost da se vratite u proslost.. Neko ce moci da kaze da je dobio ono sto iskreno zeli.

 

 RIBE

Sjajna tri dana su pred vama. Nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima.  Razmislite o tome, i bice vam jasno sta je ono sto treba da uradite..

Stranice: 1 2