Ljubavni horoskop za CETVRTAK:Rak ce slaviti,a Lava stize kajanje…

Ljubavni horoskop za CETVRTAK:Rak ce slaviti,a Lava stize kajanje…

19. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Nista posebno vam se nece desavati, a vi ucinite kako mislite da treba.Mozda vec tako ucinite neki pomak i tacno saznate sta vas ceka.Vas partner se nece izjasnjavati, bar za sada.I mimo njegovog ubedjenja, naterajte ga danas da se izjasni.

 

BIK

Radujte se sto vasa sada obilaze rasprave. Svesni ste da ih cekate i da samo sto se nisu desile. Takodje ste i svesni da ste ih licno zaradili, ali se nadate da cete ih se izbeci.Partner kupi u sebi, ali kad pukne, nece se zaustaviti.

 

BLIZANCI

Budite ponosni sto vam ide dobro, malo lose, malo dobro.Uvek se izvucete iz pozicije  u kojoj budete saterani do zida.I danas cete se izvuci mada se niste nadali, a budite zahvalni jednoj osobi.

RAK

Vasa ljubav ce da igra vaznu ulogu u vasem zivotu i vreme je da sagledate kako.Od vas se ocekuje da budete podrska jednom lavu. Ipak sagledajte sve da li je zasluzio da mu cinite  dobro.I kad shvatite, imacete razloga da slavite i radujete se.

 

LAV

Ceka vas veliko kajanje a tek cete znati i zasto.Vreme je da budete spremni  da saberete sve svoje greske koje ste cinili.Od vas se ceka da budete spremni da saberete greske koje ste pravili prema jednoj osobi.Vreme je da budete svesni da ste gresili i da kajanjem necete nista popraviti.

 

DEVICA

Vasa ljubav ce vas  voditi napred a vi pokazite da znate dokle.Sve dok budete drzali do nje, sve ce biti kako treba. Vreme je da  budete spremni i sposobni da se izborite za sve sto zelite.A zelite da se oboje izjasnite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2