Ljubavni horoskop za CETVRTAK:Rak ce slaviti,a Lava stize kajanje…

Ljubavni horoskop za CETVRTAK:Rak ce slaviti,a Lava stize kajanje…

19. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Srce vas vodi napred ka jednom bliskom prijatelju.Zaljubili ste se u njega iskreno i sada ne znate kako da se postavite. Od vas se ceka da budete spremni da se izjasnite i da pokazete da je ljubav nadigrala prijateljstvo.Hocete li smeti?

 

SKORPIJA

Neko vam je jako drag i osecate velike simpatije prema njemu. Vasa osecanja prema njemu idu od  druga, do tajne ljubavi. Sta se desilo u vasem srcu da ste pevagnuli i poceli da osecate nesto tako snazno i veliko?

 

STRELAC

Ovaj dan ce biti odlucjuci dan za vas i vasu emotivnu vezu. Nista posebno se nece desavati, osim sto cete se radovati  ljubavi koja vas ceka. Partner ce da stavi ultimatum pred vas i vreme je da  budete konkretni sa odgovorima.

 

JARAC

Pokazite danas da znate koje su vamzelje i sta su vam ciljevi. Od vas se ceka da budete jako verni i spremni da pokazete sta zelite.Ako je do vas, vi ucinite sve sto treba da se  vasi ciljevi dovedu do kraja.

 

VODOLIJA

Ne znate sta se zbiva i krivo vam je sto se ceka na vas. Nesto bi i partner hteo i znao bi da se okrece u svome smeru. Vasi koraci se ne poklapaju sa zeljama onoga koga vi zelite za sebe.Budite odlucniji i hrabriji.

 

RIBE

Niti sebe danas krivite, niti danas kudite druge!  Nista se nece desavati posebno sto ne biste mogli razumeti, niti lose, sto ne biste mogli da opravdate.Vi ste spremni da sve razumete, ali danas jednostavno nece biti vas dan.Necete nista moci da razumete!

Stranice: 1 2