Od 21.aprila do 14.maja vlada RETROGRADNI MERKUR i evo sta donosi!

Od 21.aprila do 14.maja vlada RETROGRADNI MERKUR i evo sta donosi!

19. travnja 2023. 0 By Maja

OVAN

U periodu koji je pred vama ocekuju vas desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Retrogradni merkur vama donosi promjene koje su vam i potrebne. Sreca ce vam biti naklonjena jer pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti.

 

BIK

Promjene su pred vama u narednom periodu koje ce vam donijeti desavanja na poslovnom polju kakvim ste se i nadali. Sve ce da vam krene na bolje jer pred vama je sreca kakva vam je trenutno i potrebna. Sve se mijenja u vasu korist.

 

BLIZANCI

Neka desavanja koja su pred vama nece vam lako pasti. Pred vama su desavanja u narednom periodu koja ce vam donijeti promjene na polju ljubavi koje ce vas razocarati. Sve se mijenja jer pred vama je tuga na polju ljubavi kao nikad do sada.

 

RAK

U periodu koji je pred vama vama ce na svim zivotnim poljima sve da krene samo na bolje. Poslovna sreca vas ocekuje, ali i velika sreca na polju ljubavi vama ce biti naklonjena. Sve se mijenja u vasu korist u periodu koji je pred vama.

 

LAV

Vas ocekuju desavanja koja ce vam samo dobro donijeti. U periodu retrogradnog merkura ocekuju vas promjene koje ce vam samo srecu u zivotu donijeti. Sve se mijenja na bolje i samo u vasu korist. Vrijeme je za promjene koje su vam bile prelo potrebne.

 

DJEVICA

Vi cete u periodu koji je pred vama imati veliku srecu, posebno kada je novac u pitanju sve ce da vam krene samo na bolje. Sreca ce vas pogledati kao nikad do sada jer pred vama je velika sreca kojoj ste se dugo nadali. Vrijeme je za srecu kao nikad do sada.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2