Ovaj znak ce POGAZITI PONOS i konacno DOBITI SRECU o kojoj MASTA!

Ovaj znak ce POGAZITI PONOS i konacno DOBITI SRECU o kojoj MASTA!

20. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete licnim zeljama i da ih sledite. Znate vec sta vam je u srcu i sta jedino zelite. Zato sledite put srca i pokazite sta je ono sto vas vodi napred. Samo vas cilj, ili i jedne tople oci?Vreme je da danas sebe ubedite, ali i jos nekoga!

 

BIK

Bojite se da ne ozivi vasa proslost jer ne znate kako biste se postavili. Na srecu ste vec i zaboravili, ali vas ceka nesto  iznenadjujuce.Bice to susret koji ce vas  uskoro podsetiti sta ste imali, a da niste ni znali da imate.Da lice to saznanje doci prekasno?

 

BLIZANCI

Ponasate se vrlo sebicno dok cutite, a vas partner zeli da pricate.Da kazete bilo sta, da ucinite bar korak koji ce vas opet spojiti. Od vas se ceka da budete mnogo jasniji, otvoreniji i konkretniji, a vi krijete osecanja.

 

RAK

Znate li da vam je na srcu  korak koji cete danas uciniti.Vreme je da pogazite svoj ponos i da konacno budete srecni kao nikada.Sreca vas ceka  i to bas ona o kojoj ste mastali.Vasa sreca vas ceka  u liku jednog blizanca, a da i ne slutite.

 

LAV

Vas ogroman ponos vas koci u koraku do srece. I samo kada biste ga pogazili, sve bi bilo kako i zelite.Mozda je red da pokazete da cete biti spremni da se okrenete i da budete od pomoci samome sebi i svojoj sreci.

 

DEVICA

Stalno merite i reci i korake jedne osobe.Zasto to cinite kad i sami niste svesni koliko vi gresite?Bolje vam je da spustite loptu, jer radije necete ostvariti ono sto biste hteli.Neko se sprema da svima ukaze na vase greske!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2