Ovaj znak ce POGAZITI PONOS i konacno DOBITI SRECU o kojoj MASTA!

Ovaj znak ce POGAZITI PONOS i konacno DOBITI SRECU o kojoj MASTA!

20. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Ovo je dan koji je rezervisan samo za vase voljeno bice. Neko vam je postao bas sve i vreme je da budete  uz tu osobu.Ucinite bas sve da se i vase srce usmeri ka osobi do koje vam je stalo. Cekaju vas iznenadjenja bas ovog dana i ostvarenje srece!

 

SKORPIJA

Neka ovaj dan donese novi susret sa osobom  o kojoj sanjate.Desice se neke povoljne okolnosti, ali cete imati i malo srece.Kad se sve desi onako kako biste hteli, morate i sami da se potrudite da budete neko ko ce doprineti, a ne cekati stvari same od sebe da se dese.

 

STRELAC

Pred vama je avantura i vi cete je poceti uskoro. Susret koji danas sledi, bice pocetak jedne nove veze na pomolu. Savet dana je da ne zurite u smislu da brzate sa nekim novim odlukama, donesenim u momentu.

 

JARAC

Jedna riba zeljno ceka vase nove korake, a vi kao da ne znate sta ciniti.Nije vam jasno da vas voli i da vam zeli sve najbolje.Zbog vase srece bi bila sremna da ucini bas sve, pa cak i da odvoji svoje prijatelje na drugu stranu.

 

VODOLIJA

Ne bunite se jer niste u pravu i ne cinite nista posebno. Ostanite neutralni u situaciji u kojoj cete se naci. Sacekajte da vidite sta ce druga strana da ucini, pa tek onda delujte.Neka neko ucini prvi korak i povede rec. Ne morate bas uvek ici ispred svih.

 

RIBE

Vode vas lepe misli ka jednom jarcu ali nikako da se usaglasite. Vase misli imaju harmoniju, ali ko ce od vas da ucini prvi korak? Mozda je vreme da ne oklevate, i tako ne ugusite svoja cista osecanja srca. Ne cekajte ko ce prvi reci  sta oseca, budite i vi prvi!

Stranice: 1 2