Vreme je da se OSTVARE ZELJE:Tokom ovog vikenda  jednom znaku se vraca bivsa ljubav!

Vreme je da se OSTVARE ZELJE:Tokom ovog vikenda jednom znaku se vraca bivsa ljubav!

20. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne cekate da se stvari desavaju same od sebe.Od vas ocekuju da ste mirni, stalozeni i poslusni. Ako ste do sada bili takvi, vise necete biti. Bili ste u sluzbi drugih, i sada je red ad budu u vasoj sluzbi, bar neka odredjena lica.

 

BIK

Vreme je da pokazete svoj stav i da zauzmete svoje mesto.Jasno je koje vam pripada po osobi kakva vi jeste.Ali sto se tice vaseg rada i zalaganja, tu ste za sada u drugom planu. Tek ce vas jedan blizanac da natera  na pravo mesto.

 

BLIZANCI

Zelite da istaknete jednog bika koji vam je blizak. Mada nije previse radan, ipak zavredjuje veliku poziciju u vasem zivotu.Osim sto cete zeleti da ga istaknete, zelecete i njegovu blizinu. Ima veliki uticaj na vase srce.

 

RAK

Raduje vas lepa pozicija u srcu jednog  lava.Mada vas jako voli ,on zeli da budete u njegovoj blizini stalno. To nikako nije moguce ilinije moguce non -stop.Ako zeli vasu ljubav,mora vam ukazati i poverenje da vam da slobodu.

 

LAV

Jednu osobu volite jako, a opet je nesvesno povredjujete.Vreme je da se pocnete ponasati mudro i zrelo.Ili cete nauciti da joj date slobodu da se krece i bez vas, i da je ne stezete! Ili cete se pomiriti sa istinom da je niste dostojni!

 

DEVICA

Pokazite da zelite da se okrenete jednoj osobi, ma kako da vas izbegava. Vase srce je zavolelo i lici vam to na srecu. Ako i dalje budete znali da sledite svoje srce, sve ce vam biti na dohvat ruke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2