Vreme je da se OSTVARE ZELJE:Tokom ovog vikenda  jednom znaku se vraca bivsa ljubav!

Vreme je da se OSTVARE ZELJE:Tokom ovog vikenda jednom znaku se vraca bivsa ljubav!

20. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

I ne slutite da ce za vas nemoguce, da postane sasvim moguce. Tokom vikenda vam se vraca bivsa ljubav. Bice to vreme vase predaje jer ste stalno mastali o tome. Razlika je samo sto niste verovali u njen povratak.

 

SKORPIJA

Ne smete se radovati onome u sta ni sami ne verujete. Osecaj lazne nade, a i srece koja bi bila lazna, ubio bi vas. Pokazite da cete se radovati samo ako vidite da ide po planu. Sve dok se ne uverite u bilo sta, nemojte ni pomisljati da je moguce.

 

STRELAC

Jedna je avantura na pomolu, i pokazite da cete je biti dostojni.Kad mogu svi ostali da se zabavljaju, zasto ne biste i vi? Vreme je ad prihvatite udvaranja  jednog jarca,i da udjete u novu emotivnu vezu.

 

JARAC

Svidja vam se jedan strelac kojem ste tek poceli da laskate. Vreme je da shvatite da je vasa laskanja uzeo za ozbiljno.Ovih dana cete se neosetno uvuci u novu emotivnu vezu, pa sta bude. Nikad se ne zna sta nam donosi.

 

VODOLIJA

Mozda je vasa sreca da ste bili voljeni od osobe koja vam je sada proslost.Pokazite da gresi sto vas je ostavilabez najave i bez obrazlozenja. Ostanite pribrani i nempjte da se  predajete. Mozda je ovo samo test za vasa osecanja.

 

RIBE

Ne biste da potonete sa bilo kime, ako vec morate! Rado biste i da tonete, ali sa vama dragim bicem.Pokazite ta svoja osecanja u srcu svome zakljucana! Nek jedna jedina osoba na celom svetu vidi da su samo njoj posvecena!

Stranice: 1 2