SUBOTA ce biti DIVNA ako ste rodjeni u OVOM znaku zodijaka!

SUBOTA ce biti DIVNA ako ste rodjeni u OVOM znaku zodijaka!

21. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Danas cete da koristite sve sto vam zivot pruza, i bicete presrecni zbog toga.Pred vama su lepe sanse, a vi ih koristite  kako vam se pruzaju.Odredite svoje porioritete i ostanite dosledni njima. Vreme je da budete najsrecniji zodijak dana.

 

SKORPIJA

Niste sposobni da mislite oonome sto vam je trenutno, vec  mislite unapred.Vreme je da ostanete spremni da svoje predosecaje zadrzite. Ne opterecujte se  i svoje  misli sto nisu dobre, usmerite u losem pravcu. Vi idite boljim!

 

STRELAC

Avantura je pred vama i niste ni svesni sa kime.Vasa osecanja ce iznenada da se  okrenu u boljem smeru i da pohrle ka jednoj vodoliji. Rado ce uci u vezu sa vama i bice da ste je cekali odavno. Veza ili avantura, zavisice od vas?!

 

JARAC

Niste spremni da podnesete da vas jedna osoba ignoirise. I to bas ona koju tajno volite i znbog koje gazite svoje dostojanstvo. Sledi vam danas susret gde cete mu biti u drustvu i oseticete neke promene. Dok imate sansu, ucinite sve da vam se priblizi!

 

VODOLIJA

Jedan  strelac vas odavno gleda i vreme je za avanturu.On vas voli tajno neko vreme, ali je krio.I sada je pravi dan  da pohrlite jedno drugome i da budete zajedno. Imate priliku susreta danas i cim se pogledate, sve cete da otkrijete.I vasa jubav pocinje od nule.

 

RIBE

Nesvesno se secate   nekih nemilih stvari, ali vasa proslost ce opet da ozivi. Mozda ne biste trebali da placete, jer danas sledi susret sa bivsom ljubavi. I pored svega sto ce vas snaci, iznenada cete se pomiriti i poceti svoju ljubav od pocetka. Pred vama srecan dan!

Stranice: 1 2