Ponedeljak, 24.april ce biti DAN za PROSIDBE ako ste rodjeni u ovom znaku zodijaka!

Ponedeljak, 24.april ce biti DAN za PROSIDBE ako ste rodjeni u ovom znaku zodijaka!

23. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Ne znate kako da se postavite i sta vas je  nagnalo da morate da reagujete.Vreme je da budete spremni i da se zna sta vam je ciniti. Vase cutanje partneru je odavno, ali vise nemojte da cutite. Danas mu recite sve sto imate na umu.

 

SKORPIJA

Cinite sve po svome i vreme je da  se pokazete  na delu. To sto cinite treba da  vidite da li daje rezultate i kakve? Od vas je jasno da pokazete  da cete  biti mnogo oprezniji i pokazati sve svoje  mogucnosti.

 

STRELAC

Ne znate sta vas remeti i sta je ono sto vas  stalno tera napred- nazad. Vase je vreme da budete  odlucni i da se zna sta vam je ciniti. Morate doneti  veliku odluku i jasno razmisliti da li vasa sadasnji partner ulazi u nju.

 

JARAC

Vreme je da okrenete list u svome zivotu i donesete vaznu odluku.Od vas se ceka da budete cvrsto uvereni u ljubav jedne osobe. I danas ste spremni da se odlucite za prosidbu svoga voljenog bica.

 

VODOLIJA

Niste svesni da vas voli, a i koliko, jedan snazni bik. Zato ga nemojte uvrediti i pokazite mu da cete uzvratiti njegovu ljubav. Budite svesni sta vas ceka i pokazite mu da ste svesni te ljubavi.Bez obzira sto ste u razmiricama trenutno.

 

RIBE

Osecate se umorno i danas zelite sebi da posvetite dan.Od vas se ceka da budete svesni svojih zelja i pokazite sta cete. Najbolje ce vam biti drustvo, pa zato izadjite da se malo opustite.  Ne slutite da cete nekoga sresti!

Stranice: 1 2