U periodu od 24.aprila do1.maja:Lav se zaljubljuje,Devica donosi veliku odluku,Vodolija spremna  na sve…

U periodu od 24.aprila do1.maja:Lav se zaljubljuje,Devica donosi veliku odluku,Vodolija spremna na sve…

23. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Osecate u srcu  skrivenu ljubav prema jednom raku.Bas kad budete hteli da mu je  izjavite, on ce da ode sa jednim blizancem. Nema potrebe da se zalite, jer vi cete unistiti svoju sansu. Sve sto osecate, od sada odmah i pokazite.

 

BIK

Jos uvek sami sebi kvarite i onako tesku situaciju. Stojite u mestu i nikako da sa reci predjete na dela.  Dok budete pokazivali da zelite da putujete i da sami sebi trazite srecu, ona ce vas zaobici. Pazite, vase su price bez dela nula!

 

BLIZANCI

Vreme je da se popravi vasa situacija. Ovih dana mnogo vremena cete provoditi na telefonu, pa cete izazvati sumnju partnera.Niste spremni sta se radi i sta biste mogli da ucinite.   Partner pocinje da sumnja u vasu vernost, pa gledajte kako cete se opravdati.

 

RAK

Niste spremni za nova  desavanja i tuga vas stize na sva vrata. Nemojte da se  predajete tuzi koja vas osvaja. Morate se trgnuti ovih dana,ali  tugu morate odbaciti. Morate samisebi da pomognete i ad prevazidjete ovaj period.

 

LAV

Vreme je da se  i vama posreci i osetite nesto lepo i prijatno.Jedan ce vas pogled usmeriti ka boljem koraku.  Vreme je za susret sa jednom vagom i pokazite da cete je osvojiti. Od vas  se ceka da budete spremni za novu ljubav koja ce vam grejati srce.

 

DEVICA

Vreme je da se desi nesto lepo i da krenete za svojim zivotom. Zato ste resili da ne slusate nikoga, a i da cinite sve po svome. Donecete jednu veliku odluku i nje cete se i drzati ovih dana.Od vas se ceka da  cinite kako ste i odlucili.

Nastavakna sledecoj strani…

Stranice: 1 2