25.april bi mogao biti SJAJAN DAN za OVA TRI znaka zodijaka!

25.april bi mogao biti SJAJAN DAN za OVA TRI znaka zodijaka!

24. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Necete vi biti najsrecniji zodijak ovog dana, jer niste to ni navikli.Ipak se necete pozaliti  na svoju srecu koja ce biti u procvatu. Sledi vam neobicno lep susret sa osobom koja ce vam se odmah svideti.I nova ljubav na pomolu, bice znak da ste dovoljno srecni  prvi zodijak dana.

 

BIK

Ne znate kako da se postavite i sta da cinite, ali gledajte da nadjete pravac.Iduci za njim, odredite svoje ciljeve i prioritete. Pustite da vas vodi zelja za postizanjem  jednog i jedinog odredjenog cilja.Nadjite zelju, postavite je sebi za cilj i krenite za njom!

 

BLIZANCI

U problemu ste sa izdacima bas ovih dana, ali cete se danas spasiti. Vas partner ce danas da vam pomogne da finansijski ne potonete. Nekim zajednickim snagama cete da postignete da se vratite u normalu. Takoste i ocekivali jer se uvek uzdate jedno u drugo.

 

RAK

Partner  ce pokazati veliku zahvalnost sto vas ima i sto mu pomazete.I danas ce biti u finansijskom skripcu, ali vi ste  tu. Kao sto ste oslonac u svemu, bicete mu i finansijska potpora.  Zna se da vam je razumevanje veza koja vas spaja.

 

LAV

Izgubili ste kompas na koju  biste stranu, i sada niste sigurni sta ciniti. Ako cete slusati savet danasnjeg horoskopa, on je da krenete od nule. Sledi vam susret i zasto se ne biste upustili u avanturu. Tako cete ispitati osecanja prema svojoj bivsoj.

 

DEVICA

Teraju vas misli na drugu stranu a ne znate sta vas vodi. Upozorenje na nesto, oprez ili tek radoznalost za nove korake?Usli biste u jednu vezu, ali vas je strah da ne budete povredjeni. Nikad necete znati ako ne okusate srecu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2