Evo koji ce znaci u mesecu MAJU imati NAJVECU SRECU!

Evo koji ce znaci u mesecu MAJU imati NAJVECU SRECU!

24. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Pred vama je period koji ce vas dodatno bacati u dileme.Od vas se ceka da pokazete svoju odgovornost kao i uvek.Idite za uobicajenim obavezama i cuvajte se novih i neizvesnih situacija. Budite na oprezu!

 

BIK

Mogli biste imati dodatne nevolje,ali  necete ako budete oprezni. Danas je dan  vaseg rodjenja i zato se oraspolozite. Ono sto vam nije uspelo, ne sme da vam kvari ovaj dan.  Tek slede bolji dani pred vama, a vi samo dodajte pozitivnu energiju.

 

BLIZANCI

Mozda ce samo  dobre vibracije da poprave vase raspolozenje. Vreme je da vam se vrati osmeh na lice. Od vas se ceka  da budete spremni i da se oraspolozite.Razlog te promene bice jedno milo lice koje ce vam postati omiljeno.

 

RAK

Bice ovo mesec velikih obaveza  i jos vecih izdataka.Mada se necete sloziti sa onim sto sto partner bude odlucio, morate se pomiriti. Potrudite se da sebi ne stetite previse, pa kako god bude. Ne lupajte glavu zbog onog sto ne mozete menjati.

 

LAV

Mozda je vreme za vasu  veliku srecu.Jos se niste poceli nicemu nadati i vreme je da to i pocnete. Uskoro ce vasa sreca na tapet, pa jos sa jednom  osobom o kojoj ste mastali.Cinice vam se da sanjate.

 

DEVICA

Niko vas nije tako voleo kao jedan  jarac. Pred vama su dani da se i uveriite u to.Od vas se ceka  da uzvratite ljubav punom merom i da konacno imate vise srece od svih, tokom ovog meseca.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2