Slede DANI PROMENA:Devica krece dalje, Bik i Vaga uskoro u vezi, Ribama uskoro sreca !

Slede DANI PROMENA:Devica krece dalje, Bik i Vaga uskoro u vezi, Ribama uskoro sreca !

25. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Svidja vam se jedan bik vec duze vreme ali ste to nosili u sebi.Vreme je za promene, pa cete mu direktno slati signale. Vreme je da pridjete otvorenim nastupom i sa recima obozavanja. Uskoro ce svi znati za vasu vezu i ljubav.

 

SKORPIJA

Radujete se sto imate priliku da se udaljite i odete negde. Vas mir je jedino sto vam sada treba , i vreme je da razmislite sta je potrebno. Pred vama je novi korak koji morate uciniti licno vi. Do sada  ste imali sumnje po pitanju jedne osobe.Vreme je da  ih izbrisete.

 

STRELAC

Od zelje i vaseg cilja,  ne ostaje bas mnogo, ali  cete  morati dati sve od sebe. Nemojte da sada odustanete kada ste na pomolu srecnih dana.Oni vam slede ali cete i sami znati kako da  ih sacuvate. ako vam osvanu.

 

JARAC

Odavno se trudite da zaboravite proslost, i konacno ste sada uspeli. Nista vam bvise ne treba, bice to najbolja promena do sada. Vreme je da  se zaljubite u onog ko je u vas vec dugo zaljubljen.

 

VODOLIJA

Niste spremni na promene ,a morate biti  jer nista se nece desiti samo od sebe. Uskoro je cas da otkuca vasih pet minuta i na vama je da ga ubrzate. Sve ce vam krenuti spontano i neocekivano, a tako lepo i prijatno.

 

RIBE

Vec vam se pokazuje pravac a vi se dvoumite u kojem cete smeru. Budite   voljni da sami znate sta cete i kuda, a nudi vam drustvo jedan jarac.Samo prihvatite pruzenu ruku i ne bojte se! Vasa ce sreca uskoro zakucati na vasa vrata.

Stranice: 1 2