IZABERI BROJ i saznaj kakva te DESAVANJA cekaju uskoro!

IZABERI BROJ i saznaj kakva te DESAVANJA cekaju uskoro!

26. travnja 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI BROJ TRECI- broj 55

Vi koji ste izabrali ovaj ponudjeni broj su dvije petice ,a broj pet oznacava mastu i snove. Kada se saberu dve petice, dobija se cista desetka, a to je vec simbol najvece ocene da je nesto dobro i da je odlicno. Dakle sledi desetka, dobitak, ispunjenje zelja, maste i snova.

Jos samo da vam naglasimo da se uskoro radi o necem prelepom na vasem emotivnom polju. Vase su brojke u crvenoj  boji,a crveno je simbol ljubavi i srece.

Ono sto zelite, o cemu mastate i bice vam ostvareno. Naravno da vam sreca nece sama pasti, no cete biti mudri u momentu. Praticete situaciju i iskoristicete svoje sanse. Pred vama srecna ljubavna prica kao iz snova!

AKO STE IZABRALI BROJ CETVRTI-broj 17

Vi koji ste izabrali ovaj ponudjeni broj, takodje cete biti zadovoljni.Vasi izabrani brojevi su jedan i sedam, kao dvocifreni sedamnaest. Jedinica je znak nove srece i novog pocetka, a sedmica, to  znaju svi! To je simbol dobitka  i lutrije. One lude i neocekivane srece.

Kad saberemo ova dva broja opet dobijamo osmicu, a to je jako lepa kombinacija.Vama se uskoro otvaraju sva vrata i razne mogucnosti.Ne samo emotivno da cete imati vise sanse. Nego sto se tice vaseg poslovnog uspeha, on je pred vama  i zato se radujte.

Dakle imnate sanse, a vi gledajte sta vam odgovara i  cinite  sebi u korist.Jedino se pazite ljubomornih sa strane, jer cete ih imati vise. Vas broj je oznacen zutom bojom, bojom ljubomore, i budite oprezni na lukave oko sebe.

Stranice: 1 2