Moramo da budemo iskreni, i priznamo da ce srce jednog zodijaka biti slomljeno!

Moramo da budemo iskreni, i priznamo da ce srce jednog zodijaka biti slomljeno!

26. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Na vama je da se okrenete preostalim obavezama. Mada partnera nikako ne zapostavljate, on vas krivi da to cinite. Da li vam to zeli reci da je nezadovoljan vasom vezom, ili je nesto drugo u pitanju?

 

BIK

Vreme je da se konacno sredite i naucite da budete tolerantni. Mada ste dobre duse, ipak znate biti bahati. Vasa bahatost ce biti ispoljena sada  u danima pred vama.  Promene su moguce, pitanje je da li ste spremni!

 

BLIZANCI

Sta god u pitanju, uvek vam je malo i osecate se ostecenim. To jako smeta i vasoj okoliniali i vasem partneru. Sada cete se mporati izjasniti i pokazati da volite  da ste glavni u svemu. Vas ce partner da uvidi da ste jako sebicni.

 

RAK

Morate pokazati volju i biti jako razumni, po pitanju jedne veze.Vasa je radost da budete u zizi interesovanjai da se nekome svidite. Zasto i dalje osecate  da ste u poziciji nekoga ko je odbacen?Neko vas zeli  pored sebe!

 

LAV

Neko ste ko zna da se ponsa i da pokaze sve radosti, kada se raduje, i tuge, kada je tuzan. Isto tako zelite i da se ponasa vas  partner, a on je tako tajanstven.Ovih dana morate otkriti da li vas voli, ne voli, ili voli a drzi u neizvesnosti?!

 

DEVICA

Da se srede neke vase emocije,  vreme je  kao povoljna situacija koju ste cekali. Dani koji slede donece vam veliko  olaksanje jer ce se srediti ono sto vas je mucilo. Konacno ce vam srce biti na mestu, i shvaticete da ste voljeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2