Narednih pet dana-Ovnovi se moraju osloniti na SOPSTVENE SNAGE,Ribe idu put nove  ljubavi…

Narednih pet dana-Ovnovi se moraju osloniti na SOPSTVENE SNAGE,Ribe idu put nove ljubavi…

26. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

U glavi vam je zamisao koja vas muci, ali istovremeno vas i raduje i plasi. U pitanju je nesto ozbiljno sto morate pregurati, i morate pokazati da ste snazni.Nemojte da pokleknete i da se vasa ljubav  ne ostvari onako po vasoj zamisli.

 

SKORPIJA

Pratite samo svoje srce jer se jako zainatilo, i ne vidite da gresite. Ostali to vide i upozoravaju vas. Verujte da  vam zele dobro, pa biste trebali da poslusate.Dozvolite malo i razumu da vlada i deluje.

 

STRELAC

Rado biste odmerili snage sa jednim suparnikom, a samo zbog jednoga bica. Makar bio i duplo jaci, i makar to bice njemu davalo prednost. Vi cete ovih damna da se borite i izborite za naklonost i ljubav. Ne sto ste jaci, no sto je jaca vasa ljubav.

 

JARAC

Uporno odbijate udvaranje jedne osobe , a ona vas jako voli.Vrlo tajanstveno i jako, ali vase emocije skriva vase srce. Nema sanse da se srede neke stvari, ali ne cekajte vise. Pruza vam se zadnja sansa da iskoristite, jer vas nece dugo cekati.

 

VODOLIJA

Na vama je da iskorostite priliku da se radujete i poklonite nekome paznju. Imacete sansu koju ste dugo zeleli da se desi i vreme je da se srede odredjene stvari. Zato samo uzivajte u trenutku koji vas vodi  i pustite veremenu da tece.

 

RIBE

Ovih dana cete morati da se okrenete put nove ljubavi.Vas je zavela jedna osoba i unela vam se u srce. Zato se radujte i sto ste zajedno i sto ste zaljubljeni, a videcete da je to obostrana ljubav.

Stranice: 1 2