Evo kome ce ova SUBOTA donijeti PROSIDBU, a kojem znaku veliku TUGU!

Evo kome ce ova SUBOTA donijeti PROSIDBU, a kojem znaku veliku TUGU!

27. travnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Subota ce biti u znaku slomljenog srca jer dolazi do raskida sa voljenom osobom. Pred vama je dan koji ce vam dokazati da vas partner prema vama nije bio iskren. Ljubavna sreca vam okrece  ledja kao nikad do sada.

 

SKORPIJA

Divan dan je pred vama koji ce vam donijeti srecu kakvoj ste se i nadali. Vas ocekuje  ljubavna idila jer sa voljenom osobom provodite jedan predivan dan. Subota ce za vas biti samo u znaku iskrene ljubavi.

 

STRIJELAC

Zaljubljeni ste, ali ne u osobu na vasoj strani. Partneru ne priznajete da vase srce kuca za jednu drugu osobu. Vrijeme je da budete iskreni prema partneru jer njegova ljubav je cista, i ne zasluzuje da zivi u zabludi.

 

JARAC

Predivna subota je pred vama koja ce vam donijeti mnoge divne trenutke sa voljenom osobom. Ocekuje vas sreca u kojoj cete iskreno uzivati. Zaboravite na probleme iz proslosti i fokusirajte se na srecu koja je pred vama.

 

VODOLIJA

Malo vise srece na polju ljubavi vam je potrebno, i ta sreca ce vas napokon pogledati. Pred vama je fantastican dan u kojem cete sa voljenom osobom uspjeti rijesiti neke nedoumice koje vas vec duze vrijeme prate. Vrijeme je da uzivate u vasoj vezi.

 

RIBA

Bicete sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama. Sreca ce vam biti naklonjena kao nikad do sada jer pred vama su samo divni trenuci sa voljenom osobom. Slobodne ribe ce zeljeti novu sansu kod stare ljubavi.

Stranice: 1 2