Subota,dan koji obecava, jednom ce znaku biti NAJSRECNIJI DAN  u zivotu!

Subota,dan koji obecava, jednom ce znaku biti NAJSRECNIJI DAN u zivotu!

28. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Od vas zavise neke stvari, pa se potrudite da ih uocite. Nemojte se mnogo dvoumiti, jer bi moglo da ode  u kontra smer. Pred vama lepa sansa, pa zasto da je odmah ne iskoristite? Nemojte se ustrucavati, niti cekati!

 

BIK

Zelite da se sukobite sa jednim strelcem jer vam nesto duguje. Dopisujete se i saljete mu poruke, ali to nije to! Osecate da nista necete resiti ni porukama, ni recima na papiru. Danas sledi direktno upoznavanje u cetiri oka, pa recite sta ste hteli!

 

BLIZANCI

Suvise ste vredni od ranoga jutra i ocekujete da sesve odradi kako treba. Planirali ste da vas niko ne ometa i da cete sve zavrsiti kako ste sebi odredili. Neko vam pravi veliku smetnju i moracete da otkrijete i ko i zasto?!

 

RAK

U poslednje vreme ste stalno pod stresom i ocekujete da  to prodje. Ipak ste sve duboko potisnuli u sebe, a da se niste ni suprostavljali. To je poen za druge, a za vas je poraz jer ste u dusi povredjeni.Mozda je danas dan da se izborite za svoju rec i da porazite one koji su vam naneli tugu.

 

LAV

Nesvesni ste srece koja vas moze snaci, a bice tako iznenadna i vrtoglava. Dugo ste  u vezi ali bez nade da ce se desiti dublji korak.Partner se danas kani da vas zaprosi, pa ce svoju ljuvbav da baci pod vase noge. Sledi najsrecniji dan zivota, a vi ste najsrecniji zodijak dana.

 

DEVICA

Okupirani ste svojom visokom pozicijom u onome cime se bavite.Zauzimate tu lepo mesto i poznati u sirem krugu. Ipak vam to ne dozvoljava da se ponasate nadmeno prema jednoj osobi.  Ne ignorisite je, ona to od vas nije zasluzila.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2