Jedan zodijak ce u TOKU NAREDNIH SEDAM DANA morati da se suoci sa SLOMLJENIM SRCEM!

Jedan zodijak ce u TOKU NAREDNIH SEDAM DANA morati da se suoci sa SLOMLJENIM SRCEM!

27. travnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Vama velika sreca na polju ljubavi nece biti mnogo naklonjena. Dolazi do nesuglasica sa voljenom osobom koje ce izvuci istinu na vidjelo. Ta istina vam se nikako nece dopasti jer u narednih sedam dana vi cete saznati da niste bili iskreno voljeni , mada ste uvijek vjerovali u ljubav vaseg partnera.

 

BIK

Vi u ljubav iskreno vjerujete i uvijek se borite da u vasoj vezi vlada samo sreca. Tokom narednih sedam dana vas trud ce se napokon isplatiti jer vi cete sa voljenom osobom uspjeti da ostvarite jedan veliki zajednicki san. Sve ce da vam krene samo na bolje.

 

BLIZANCI

Vi cete se suociti sa velikim problemima na polju ljubavi koji ce vam hako tesko pasti. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce jer pred vama je jedno saznanje koje ce u vasoj vezi promjeniti sve sto ste vjerovali u vasoj vezi.

 

RAK

Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti. Ocekuje vas velika ljubavna sreca koja ce vam znaciti mnogo.Sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli i kako ste se sa voljenom osobom nadali. Vama je velika ljubavna sreca naklonjena u danima koji su pred vama.

 

LAV

Vi ste lud zaljubljeni u vaseg partnera, i zelite da ostvarite mnoge zajednicke snove. To ce vam u danima koji su pred vama i poci za rukom. Sreca ce vam biti naklonjena koja ce vam biti od velikog znacaja.

 

DJEVICA

Ljubavna sreca ce vama biti naklonjena jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Sreca za koju  ste se dugo borili napokon ce vam biti naklonjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2