Tokom vikenda Vaga donosi odluke, Jarac ce se zaljubiti,Devica gubi novac!

Tokom vikenda Vaga donosi odluke, Jarac ce se zaljubiti,Devica gubi novac!

27. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Teraju vas neke situacije  koje vam ne prijaju i koje vas  opominju da se upitate sta se zbiva. Vreme je da budete odlucni po pitanju jedne osobe, a ona se mora  da se odluci za nesto. Dakle vi nastupite ozbiljno sa cvrstom namerom da se sve istera na videlo.

 

BIK

Gubite osecaj za prave vrednosti, a od vas se ocekueu vise. Morate aa cenite sta vas drzi i sta je ono sto vas nosi.  Zalud brojni prijatelji, samo ce vam jedan da bude od pomoci, u teskoj situaciji.Pamtite pa mu vratite u dobru.

 

BLIZANCI

Vreme je da vec ostanete voljni i da se vase srce  sredi.Ako budete imali neke lose pozicije, pokazite ad cete se spremno izboriti. Stalno ste u tesnoj vezi sa jednim neznim rakom. Pokazite da cete  mu biti podrska i postati  srodna dusa.

 

RAK

Borite se da prebrodite neke stresne momente i situacije.Skoro da vas niko ne razume, ali ce se tu naci jedan blizanac. Vreme je da mu budete sve, kao sto je i on vama i da sa njim podelite svoje muke. Razumevanje sto ce vam pokazati, reci ce vam otvoreno da ste  srodne duse.

 

LAV

Ljubav vas vodi  ka uspehu, jer tu je jedan jarac.Zelite da budete bas kao stoje on,i ad ga sledite u svemu. Bicete kao njegova senka, njegova kopija, pa cete sve prepisivati od njega. Kao da se takmicite oko necega, ali necete da priznate.

 

DEVICA

Imate  prijatelja koji ce vas  dobro  iskoristiti i to ce biti vasom greskom.Jednoj ste osobi dali suvise slobode, pa vam vesto izvlaci debele pozajmice. Kasno cete shvatiti  da ste izgubili novac koji ste joj posudjivali  jer vam nema odakle  vratiti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2