Ljubav tokom vikenda:Ova ce TRI znaka moci da kazu da su DOSLI DO SVOG CILJA kada je ljubav u pitanju!

Ljubav tokom vikenda:Ova ce TRI znaka moci da kazu da su DOSLI DO SVOG CILJA kada je ljubav u pitanju!

27. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vasa emocija je vezana za tugu  i vreme je da se  okrenete.Ono sto znate da se nece ostvariti, bolje je da i ne ocekujete. Vase srce ce da vas vodi osobi koja ce biti jedno novo lice u vasem zivotu. Ujedno cete jedno drugome dati sansu.

 

SKORPIJA

Mada ste uspeli mnogo da sagradite, mnogo ste i razrusili. Nemojte zaliti, nece vam nista pomoci kajanje! Jedino sto mozete jeste to da se okrenete  novom poznastvu i gradite iznova i ljubav i prijateljstvo.Mozda tako ostvarite cilj.

 

STRELAC

Vasa osecanja ce se  menjati iz dana u dan, iz  casa u cas. Vasa  osecanja su vratolomna i pazite da tako ne date laznu nadu nekome. Jasno je da se jedna osoba  mota oko vas puna zelje i nade da cete joj pokloniti i paznju i ljubav.

 

JARAC

Uporno se radujete drustvu u kojem cete sresti jedan dragi lik. Mada ce oziveti vase bolne uspomene, necete  dati srcu da vas otkrije. Ipak ce suze izdajice u jednom momentu poteci, a reci ce krenuti sa usana.

 

VODOLIJA

Gresite i to vam je jasno, ali ste tvrdoglavi! Na vama je da sami znate da ce vam se obiti o glavu, ali vas inat ce biti jaci. Pazite se situacije koja ce biti  vrlo slozena i gde cete morati da donesete rez ili vaznu odluku!

 

RIBE

Ne cinite bas nista da popravite stvari, no pustate da idu svojim tokom.Vreme je da se okrenete od svega i sacekate da se sloze kocke. U vasem slucaju, sati ce da odluce da li cete zaigrati na zadnju kartu, ili cete pustiti da sve ode niz vodu,kuda je i poslo!

Stranice: 1 2