Zelja koju zelis najjace! Zatvori oci i pozeli je, pa izaberi broj sa drveta zelja i saznaces hoce li se ostvariti!

Zelja koju zelis najjace! Zatvori oci i pozeli je, pa izaberi broj sa drveta zelja i saznaces hoce li se ostvariti!

27. travnja 2023. 0 By Maja

BROJ 4

Vasa zelja koju ste zamislili nije skromna ali vi naravno najbolje znate sta vam je srcu dragu. Vi se mnogo trudite da postignete sve sto zelite u zivotu, ali zelju koju imate do sada niste uspjeli da ostvarite. To nije skromna zelja ali ona ce se ostvariti. Ipak proci ce jos dugo vremena dok se vasa velika zelja ostvari. Nece ta zelja tako brzo postati stvarnost ali najbitnije je da ce se ona ostvariti pa makar dugo na to morali cekati.

 

BROJ 5

Zelja koju ste zamislili povezana je sa novcem jer vama je novcana sreca itekako potrebna. Novcani problemi vas vec duze vrijeme prate i vi ni sami ne znate kako da sa svim izadjete na kraj. Vi se naravno trudite da ostvarite sto vise ali sreca vam prosto nije naklonjena. To ce da se promjeni jer pred vama je ostvarenje vase najvece zelje. Vas ocekuju veliki novci koji ce mnogo toga u vasem zivotu da promjene. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer vasa zelja ce uskoro postati stvarnost.

 

BROJ 6

Vi ste uvijek bili skromni i nikada niste zeljeli previse u vasem zivotu. Naravno da i vi imate svoju najvecu zelju ali ona nije povezana sa materijalnim stvarima. To je zelja koja vam je mnogo srcu bliska i ona ce se do kraja ovog ljeta i ostvariti. Pred vama je velika sreca jer vasa zelja ce postati stvarnost.

 

Stranice: 1 2