LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU:SRCE ce PUCI zbog ZALJUBLJENOSTI u POGRESNU osobu!

LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU:SRCE ce PUCI zbog ZALJUBLJENOSTI u POGRESNU osobu!

29. travnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Ljubavna sreca  vam okrece ledja  sto ce vam jako tesko pasti. Pred vama su velike nesuglasice koje ce dovesti do raskida vase veze. Ona nedelja nece biti u znaku velike ljubavi, vec u znaku velike ljubavne tuge.

 

SKORPIJA

Pred vama su desavanja koja ce se poigrati sa vasim emocijama. Ocekuje vas velika sreca koja ce vam omoguciti da se vratite bivsoj ljubavi za kojom dugo patite. Ali vi necete biti  odlucni jer ste izgubili povjerenje u osobu koju najvise volite.

 

STRIJELAC

Ocekuje vas velika sreca koja ce vam znaciti mnogo. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donse. Bicete zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama jer sa voljenom osobom vi cete postici mnogo toga.

 

JARAC

Niste zadovoljni sa tim kako se vasa veza odvija, ali nikako da iskreno porazgovarate sa svojim partnerom. Jedan iskren razgovor bi mogao sve vase nedoumice da rijesi, ali samo ukoliko budete spremni da predjete preko svog ponosa.

 

VODOLIJA

Ljubavna sreca ce vama biti naklonjena, jer vas partner cini sve za vasu srecu. Vas partner vas mnogo voli i nikad ne bi dozvolio da nesto nije po vasem. Cijenite srecu koja je na vasoj strani, i prestanite da sumnjate da vas voljena osoba ne voli iskreno.

 

RIBA

Pred vama je dan koji ce vam donijeti srece kao nikad do sada. Jedna osoba do koje vam je mnogo stalo napokon ce vam priznati da je ludo zaljubljena u vas sto ce vam znaciti sve. Vi cete samo sretni biti jer vama u toku nedelje samo predivni trenuci stizu.

 

Stranice: 1 2