Ovan ce dobiti ono sto je dugo cekao,a dva znaka  ce biti iznenadjeni…

Ovan ce dobiti ono sto je dugo cekao,a dva znaka ce biti iznenadjeni…

29. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je za velike korake ali i za nove dane. Sta vam donose i da li ce vas ovi dani da ucine lepsim?Mozda hoce ako sreca bude pocela da krasi vase lice.Posto svoju srecu vidite u jednome liku, ucinite sve da mu budete u blizini.

 

SKORPIJA

Ne znate kako da se radujete i sta je ono sto i vama sledi! Mozda morate da sami prebrodite period  ocekivanja. Zato neka ova nedelja bude poslednja u nizu onih u kojima ce vasa nada da bude neizvesna! Sta  je ono sto zelite i je li vam dostupno,vreme je da prvo o tome razmislite!

 

STRELAC

Imate cilj da ovih dana osvojite jednu osobu.To je dovoljno za pocetak, mada cete kasnije zeleti da je vezete za sebe, zauvek. Zato nemojte da stajete na putu svojih zelja, jer ako zastanete, nece biti nikakvih ispunjenja.

 

JARAC

Nemojte dozvoliti jednoj vodoliji da vas ponizi.Cinice bas sve da vam da do znanja da je niste dostojni i da vam ne da sansu. Zato joj ispred nosa  krenite sa jednom ribom, neka zazali! Vreme je da shvati sta je u vama izgubila.

 

VODOLIJA

Jedan ce vas jarac gledati ocima ljubavi, ali cete ga pogresno  proceniti.Necete uvideti njegove vrednosti,sve dok vam ne okrene ledja. Cinili ste da mu pokazete da vas nije dostojan, a tek cete se uveriti da ste silno pogresili.Kasno!

 

RIBE

Jedan lepi jarac ce vas prijatno iznenaditi jer ce vam dati svoju ruku. Vreme je da se okrenete u njegovom smeru i uvidite svu neznu ljubav sto  gaji prema vama.Od vas se ceka da budete spremni da mu uzvratite poslednjim atomom svoje ljubavi.

Stranice: 1 2