Nema sumnje da ce utorak ovom znaku doneti LUDU SRECU,PRAVU LJUBAV i POMIRENJE!

Nema sumnje da ce utorak ovom znaku doneti LUDU SRECU,PRAVU LJUBAV i POMIRENJE!

1. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Ne ocekujete nista novo, ali verujte da ce biti! Iznenadicete se jako i vasa ljubav ce da konacno uzme maha. Imacete ludu srecu da se sretnete sa svojom bivsom ljubavlju i kako to vec ide…Sledi pomirenje i vasa luda sreca! Bicete najsrecniji zodijak!

 

SKORPIJA

Vasa volja je  da li cete sta ciniti danas ili cete gledati kako se stvari odvijaju.Cak i da idu u nepozeljnom pravcu, necete se moci  mnogo da mesate. Vec ste u velikoj dilemi i ne znate sta ciniti i kako se postaviti.Mozda danas sledi resenje.

 

STRELAC

Osecanja vas vuku ka jednom jarcu, a nikako da mu se pribizite.Mozda je ovaj dan bas povoljan za tako nesto.Imacete priliku i pruzite mu i poglede i paznju i bas sve ono sto osecate. Pridjite i jednostavno recite!

 

JARAC

Vasa ce volja da bude  jasna  i pokazite da cete se nje i drzati.  Zelite da uspete u jednoj zamisli i vreme je da budete svesni.Ucinite bas onako kako vam srce zeli, i uspeh ce vam biti zagarantovan. Ovo je jedan od vasih boljih dana!

 

VODOLIJA

Srce vas vuce pomirenju sa nekim sa kime ste u svadji.I ma kako da vas i boli i vuce, vi se osecate nespremnim. Bolje je da priznate sebi da biste bili spremni, ali vam je ponos jaca strana. Jaci ponos od ljubavi u koju ste se do juce kleli!

 

RIBE

Ne znate  da ce ovaj dan da vam bude jako lep. Nakon mnogo rada sada je vreme da konacno i vi predahnete.Radili ste i kada su drugi odmarali. Zasto da ne odmorite kada drugi rade? Bas vas briga, nek ovo bude vas  dan.

Stranice: 1 2