Saznajte kakva vam ljubavna buducnost sledi u narednih mesec dana!!

Saznajte kakva vam ljubavna buducnost sledi u narednih mesec dana!!

1. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Radujete se nekim odredjenim stvarima, ali nikako da se dese.Svakako ocekujete da se dese te neke lepe stvari, ali cete se nacekati. Nemojte se razocarati, jer cete na kraju meseca docekati taj zeljeni trenutak.

 

SKORPIJA

Jako ste tvrdoglavi i vreme je da se srede vase emotivne razmirice. Mada to ocekujete, ipak to nece ici tako lako. Tamo gde moze biti bolje, vi se bunite, a gde partner trazi vasu odluku, vi ste tvrdoglavi. Vasa tvrdoglavost kvari sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Ne plasite se nicega, sve dok imate cilj, mada vec pocinjete da slabite. Bas kao da cete se polako predati da vase srce vise nema snage, niti volje. Zar ste prosli toliko toga,  a da niste svesni koliko je bilo tesko?

 

JARAC

Vase ponasanje je bezvoljno. a srce ne gaji nadu. Veza vam se raspala i vreme je da budete  svesni situacije. Ako volite, probajte da sastavite krhotine srca.  Dajte jos jednu sansu obomu, kako ne biste kasnije oboje zalili.

 

VODOLIJA

Mesec maj ce vam poceti savrseno a ostalo je sve do vas.Pokazite da cete ciniti sve da tako i ostane. Za vas ce sredina meseca biti odlucujuca, jer ce se pojaviti suparnik.Igrajte na sve ili nista i odbranite svoju ljubav!

 

RIBE

Jednome raku je sve pocelo sa vama, i ljubav i sreca i suze i bol! Shvatite da ne zeli drugoga, i da ce ga ubiti vase odbijanje. Smilujte se na njegovo nezno i lomljivo srce.On vas voli i samo mu dajte sansu da vam i pokaze koliko.

Stranice: 1 2