U MAJU-Cak tri znaka ce doziveti fatalni susret, ali jednom ce biti srce nepovratno slomljeno!

U MAJU-Cak tri znaka ce doziveti fatalni susret, ali jednom ce biti srce nepovratno slomljeno!

1. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste bas odlucni kada treba  resavati neke odredjene stvari. Srce ce vam kucati zbog jedne osobe, ali da joj pridjete, blokirace vas strah. Vec ste imali jednu bolnu vezu u kojoj ste bili povredjeni. I sada imate strah od ljubavi.

 

SKORPIJA

Sa radoscu ocekujete pocetak ljetnog meseca jer ste jako odusevljeni  tim godisnjim dobomNikada do sada niste nista lose doziveli tokom leta, i nadate se da ce teko i ostati.- Jedino cemu se ne nadate jeste da vam sledeci mesec donosi jednu fatalnu ljubav.

 

STRELAC

Imate cilj koji ce vas  voditi dalje i nece vam dati da predahnete, a kamoli da odustanete.Idete zta odsonbom koja vas zanima i koja vam se jako svidja.Osecate ogromnu ljubav i ona vas vodi ka osobi koja vas jos uvek ignorise. Nece jos dugo!

 

JARAC

Vec ste se radovali jednom susretu koji se nije desio u zakazano vreme.Bas zato sledeci mesec ocekujete tuzni i razocarani. Osecate se i prevareno i izdano, i to vas jako boli. srce ce vam biti nepovratno slomljeno. Vreme je pred vama i bice jos drugih ljubavi.

 

VODOLIJA

Vi ste  od onih koji znaju sta  hoce i od toga nikada ne odustajete. Vreme je i dalje da se  srede neke licne stvari, a vi ste jako tvrdoglavi.Kada bi se ponasali manje tvrdoglavo,  mozda biste vise uspeli. Ljubav , kao i ciljevi, podrtsazumevaju odlucnost, a ne tvrdoglavost.

 

RIBE

Vase srce resava jedno novo zivotno poglavlje i pokazite da ste spremni. Kada uplovite u novi mesec, znajte da cete morati da se  trudite. Vase srce ce kucati  za nove stvari i nove likove. U nadi ste da cete se i zaljubiti.

 

 

Stranice: 1 2