Evo kome ce 3.maj moci da PROMENI ceo ZIVOT kada je u pitanju ljubav!

Evo kome ce 3.maj moci da PROMENI ceo ZIVOT kada je u pitanju ljubav!

2. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je pred vama i vi gledajte sta vam je ciniti.Od vas se ceka da pratite ono sto vam je vazno.Nemojte da vam se obije o glavu vasa nepaznja.Zato danas budite obazrivi i gledajte na sve pojedinosti oko sebe.

 

BIK

Niste spremni da se okrecete vecim investicijama, ali cete morati.Od vas se ceka da postanete  mnogo uporniji i da znate sta vam je prioritet. Kanuce vam neki neocekivani novac na koji jos niste racunali.Vreme je za malo radosti i vama!

 

BLIZANCI

Mnoge cete stvari zavrsiti na koje niste racunali.Neke cak niste ni planirali  za ovaj dan, ali cete se iznenaditi. Resicete neke stvari koje na vas cekaju dugo.Pokazite da ste spremni da zavrsite i vise nego  ste hteli. Uspesan dan pred vama.

 

RAK

Mozda je vreme da se srede vase stvari i da znate sta vam je ciniti.Od vas se ceka da pokazete sta biste uspeli da uradite da nije sve tako kako treba.Jedan vas bik  zeli ubediti u nesto, ali mu nemojte mnogo verovati.

 

LAV

Imate susret u cetiri oka i pokazite da  cete se postaviti kako se i ocekuje. Nemojte odmah da pokazujete osecanja, no se malo uzdrzite. Neka se vase emocije  malo sakriju i ne morate ih odmah na izlog posmatranja.

 

DEVICA

Pocnite sa jednim ciljem danas kako biste ga i ostvarili.Vasa osecanja idu u smeru da se vezete za jednog  jarca.On vas jako voli, pa ce i vase teme krenuti u tom pravcu. Cekaju vas izjave ljubavi! Bicete iznenadjeni i odusevljeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2