Maj ce vam poceti savrseno, ako ste rodjeni u jednom od ovih znakova-sledi ljubav na prvi pogled!

Maj ce vam poceti savrseno, ako ste rodjeni u jednom od ovih znakova-sledi ljubav na prvi pogled!

2. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Pocetak novoga meseca  donece vam lepo raspolozenje. Od vas se ocekuje  da se trudite da se vase lepo raspolozenje i nastavi. Vec se radujete  sto ce vam se ostvariti neke stvari koje ste i zeleli. Bice to vrlo skoro.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BIK

Ne znate cemu vode vase reci i kuda ce vas odvesti vasi koraci. Vi znate samo da osecate ljubav  prema nekome i zelite da idete za njim. Makar isli i na kraj sveta, vi cete slediti svoje srce. Necete stati sve dok se ne ostvarite kao par.

 

BLIZANCI

Kada se radi o partneru, dosta ste ljubomorni.Vreme je da se srede neke stvari, a vi ne mozete to postici, sa takvim ponasanjem.Nemate razloga da budete lljubomorni, jer partner vas  voli, i veran vam je u potpunosti.

 

RAK

Vise niste sigurni sta da cinite, niti kako da se postavite u svojoj situaciji.Svesno radite sve ispravno ali vas partner je nezadovoljan.Pitacete se sta je to sto bi hteo jos od vas.Mozda vam tako zeli najavljivati kraj, polagano a sigurno.

 

LAV

Vasa ljubav u majskim danima nece biti bas dobra. U sadasnje trenutke cete uplitati proslost, i to ce biti vasa kocnica za srecu. Umesto da ste srecni skupa, vi mislite o proslim danima.Umesto da ste srecni sa ovim, vi ga uporedjujete sa bivsim partnerom.

 

DEVICA

Vec ste se sredili i zelite da se i vas partner sredi. Izgladili ste neke male nesporazume i vreme je da se srede  i sve ostale nedoumice. Zelite skupa na jedan kraci put, a on ce verovatno da vas ko nekada ucini srecnijim nego sto osecate.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2