Maj ce vam poceti savrseno, ako ste rodjeni u jednom od ovih znakova-sledi ljubav na prvi pogled!

Maj ce vam poceti savrseno, ako ste rodjeni u jednom od ovih znakova-sledi ljubav na prvi pogled!

2. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Maj mesec ce vam poceti savrseno, jer sledi jedan susret. Za vas ce biti sudbonosan, jer slede neke nove situacije. Konacno cete se zaljubiti na prvi pogled i to je ono sto ce vas  jedino interesovati i nositi dalje.

 

SKORPIJA

Osecate da ste se zaljubili i zelite da ta veza i potraje.Vec ste  imali bolne veze pre i uveliko se nadate da ce ova biti i duga i lepa. Vreme je na vasoj strani, zaista cete razviti jednu lepu i savrsenu vezu.

 

STRELAC

Neko vas tera napred a vi biste se zadrzali u mestu. Kao da nemate volje da se ide dalje u nove radne i emotivne pobede!Jedan bik vas sprecava tako sto vas drzi u neizvesnosti.Svidja vam se, a niti da vam da znak da vas zeli, niti da ode za drugom osobom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

JARAC

Vase srce ce zeleti da se okrenete ka jednom strelcu, ali on je zauzet.Da li cete dati osecanjima  da vas i dalje vode pogresnim putem?Ili cete uciniti sve da budete suparnik koji ce se boriti za ljubav onog koga voli?

 

VODOLIJA

Niste spremni da se vode razgovori na temu  duge veze.Dolazi u obzir samo jedna osoba i samo bi sa njom  da imate trajniju vezu. Tako je bilo do sada,ali cete uskoro da  se zaljubite i pozelite da se nikada ne rastanete.

 

RIBE

Ako je pocetak leta, onda mora biti i pocetak boljeg raspolozenja.Ovo je mesec ljubavi, susreta i romansi. I ne slutite da cete uskoro biti deo jedne takve price. One neponovljive, fatalne ljubavi koja se desi jednom u zivotu i nikada  vise!

Stranice: 1 2