Ovi znaci su PATILI i PLAKALI, ali je dosao kraj loseg perioda-LUDA SRECA u najavi!

Ovi znaci su PATILI i PLAKALI, ali je dosao kraj loseg perioda-LUDA SRECA u najavi!

2. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Srce vam je na ivici snage jer volite nekoga, a nije vam uzvraceno. Ne mozete odustajati nego se morate boriti za svoju sansu. Ako sadasnji partner nije svestan vase ljubavi, postace svestan kada vas izgubi.

 

SKORPIJA

Raduje vas novi period pred vama. Vreme suza je proslo i sada se morate radovati.  Iza vas je bolna proslost ali je pred vama svetlost novih dana. Jedne tople oci ce vampostati svetlost zivota i nova ljubav.

 

STRELAC

Neko ce vas izigrati mada ste ga voleli svim srcem. Vreme je da vam bude svejedno bar sada posle izdaje.Od vas se ceka  da budete svesni nove nade i nove ljubavi koja vam se moze desiti uskoro.I neka to bude razlog vase nade!

 

JARAC

Nemojte se predati nego se potrudite da vam se pocne desavati nesto lepo.Nekog ste sreli i konacno cete se radovati  ljubavi koja vam se desava.Budite svesni svih onih koji vas vole i cene, i udaljite od sebe one koji vam to nisu pokazali.

 

VODOLIJA

Mozda ste kod jedne osobe zasluzili  da vas voli, ali vam nije  dostupna.Od vas se ceka da budete zadovoljni situacijom koja vam je na pomolu. Vreme je da se radujete boljim stvarima, jer cete zaista imati povoda za njih.

 

RIBE

Plivali ste dugo rekom zivota i ziveli i kako ste zeleli i kako niste ni pomisljali. Morali ste prihvatati  sve sto va je zivot doneo.Od vas se cekalo da obratite paznju na sve oko sebe. Konacno je vreme da cinite sve po svojoj volji.

Stranice: 1 2