Pred ovim znacima je RASKID sa voljenom osobom: Maj im donosi LJUBAVNU TUGU!

Pred ovim znacima je RASKID sa voljenom osobom: Maj im donosi LJUBAVNU TUGU!

3. svibnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Ljubavna sreca je vama sve u zivotu jer vi ste zodijak koji za ljubav zivi. Uvijek ste voljeli samo iskreno jer nikada se vi ne mozete pretvarati da nekoga volite ako to zaista iskreno ne mislite. Uvijek su vasa osjecanja bila iskrena jer vi za ljubav voljene osobe cinite sve.

Nikada necete povrijediti ili slagati vaseg partnera ali pred vama je prevara od strane osobe koju volite najvise. Desavanja koja su pred vama sve ce da promjene jer pred vama je prevara koja ce sve da srusi. Vi cete saznati istinu koja ce slomiti vase srce jer vas partner ce vam priznati da niste jedina ljubav u njegovom zivotu. Mjesec maj vam donosi tugu koja ce u vasem zivotu sve da promjeni jer vi imate veliko povjerenje u voljenu osobu.

To povjerenje se rusi jer cete saznati istinu koja ce biti samo bolna. Pred vama su desavanja koja vam veliku tugu donose jer vi ste uvijek bili iskreni ali vas partner prema vama nije bio. Necete lako moci da se pomirite sa problemima koji su pred vama ali vi cete skupiti snage da nastavite dalje.

Vi znate da zasluzujete samo iskrenu ljubav i nista manje od toga. Pred vama jeste raskid ali vi u ljubav necete prestati da vjerujete. Koliko god vam tesko bilo vi cete nastaviti da se borite za iskrenu srecu koja ce i pokucati na vasa vrata.

Stranice: 1 2