Rak srecan, Lav se kaje, Ribama dolaze lepsi dani, Vodolija spremna na sve…

Rak srecan, Lav se kaje, Ribama dolaze lepsi dani, Vodolija spremna na sve…

3. svibnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Do kraja sedmice vama ce sretne zvijezde itekako biti naklonjene. Pred vama je sreca na poslovnom polju koja ce vam znaciti mnogo. Vama ce prosto sve da krene onako kako ste zeljeli i kako ste se nadali da ce biti.

 

SKORPIJA

Do kraja sedmice vi cete biti opusteni jer problemi ce vas napokom zaobilaziti. Sreca na poslovnom ali i na polju ljubavi je pred vama . U danima koji su pred vama sve ce da vam krene samo na bolje.

 

STRIJELAC

Pred vama su dani u kojima cete biti sretni jer cete na poslovnom polju napokon ostvariti ono sto ste zeljeli. Vas trud ce se napokon isplatiti jer pred vama je sreca koja vam samo veliki napredak donosi.

 

JARAC

U danima koji su pred vama sreca na polju ljubavi vam nece biti mnogo naklonjena. Ali zato cete na poslovnom polju samo sretni biti.

 

VODOLIJA

Spremni ste da se borite za svoju srecu i ona ce vam u danima koji su pred vama biti i naklonjena. Napokon ce sve da vam krene onako kako ste zeljeli i kako ste ocekivali da ce biti. Pred vama su dani koji vam samo dobro donose.

 

RIBA

Vrijeme je da vam u zivotu krene na bolje. U danima do kraja sedmice vi cete napokon samo za srecu znati. Ocekuju vas predivna desavanja koja ce vam samo dobro donijeti. Predivne promjene su pred vama koje ce vam znaciti mnogo.

Stranice: 1 2