Vaga srecna, Lav voljen, Skorpijama dolaze lepsi dani, Jarac dobija razloge za radost!

Vaga srecna, Lav voljen, Skorpijama dolaze lepsi dani, Jarac dobija razloge za radost!

3. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Osecate se srecnim, i vas osecaj srece nista nece moci da zameni.  Necete nikome dati ni senka da padne na  taj osecaj a kamoli da  dozvolite nekome da vam ga pokvari. Zato cinite sve da svoje srce  drzite pod budnim okom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

O secate da vam je krenulo i da ce sve da bude kako i treba. Konacno verujetew da vam dolaze bolji dani i da cete konacno i da progledate. Verujte da hocete i da  vam dani koji slede donose srecu. Bice to vasa radost, smeh i ljubav!

 

STRELAC

Iskreno se nadate da mozete prici jednom biku koji vam se svidja. Od vas se ocekuje da mu pridjete i da pokazete da gajite emocije prema njemu. Od vas se ceka da insistirate bar na druzenju, pa kasnije ce se desiti i ljubav sa njegove strane.

 

JARAC

Konacno ce se promeniti sve okolnosti pod kojima ste  do sada bili. Od vas se ceka da budete  okrenuti danima koji slede. U njima cete zaista imatio razloga da se radujete. A sve zbog jednoga strelca koji ce vam biti  u blizini.

 

VODOLIJA

Vase reci ce se obistiniti, a mislili ste da nece. Nesto vama vazno sto vase srce nje moglo da  zamisli. Bice to susret oci u oci sa jednom vagom. I zaljubicete se jedno u drugo, ono u sta ste verovali, dok su svi drugi sumnjali.

 

RIBE

Vec osecate plovidbu,  jer vas brod ljubavi se lagano krece. Pokazite da ste spremni da se upustite u plovidbu sa jednim jarcem. Odavno se gledate i sada je red da se vasi pogledi oboistine u jednoj prici.

 

Stranice: 1 2