Dilema je resena:Ovom znaku se do kraja sedmice pruza sansa da se obogati!

Dilema je resena:Ovom znaku se do kraja sedmice pruza sansa da se obogati!

9. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vase finansije nisu bas dobre, pa se trudite da budu bolje.Vi zajednickim snagama pokusavate da resite sve ono sto niste  uspeli sami. Posto je sve lakse u dvoje, zajednicki cete i sklanjati sve prepreke, i zajedno slaviti pobedu.

 

BIK

Vi i finansije se nikako niste nasli u slozi, i uvek stojite vrlo lose. Mada ipak radite, jednostavno nemate nikada za sebe.  Mogli biste nekako kada ne biste trosili na gluposti. Unapred zaduzite i kada   primite platu, vi dok vratite dugove, opet ste nula.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vrlo ste mudri i mudro se nosite, mada krijete od svih.Vi dobro pamtite kada niste imali, pa uvek cuvate za ne daj Boze!Zato se trudite da  ne dugujete, pa kako god se prenesete. Ovih dana je solidno, ko i inace.

 

RAK

Bili ste dugo daleko od nekog novca, i uvek ste ga imali malo. Sada znate sta se ocekuje od vas i da cete imati troskove. Na srecu, vec ste se naucili kako je bez novca, pa znate da ekonomisete. Necete se zaliti, imacete za osnovno.

 

LAV

Uvek se ljutite zbog novca, a to sto trosite previse, ne vidite.Vi  mnogo zaradjujete, ali mnogo i trosite.Ovih dana cete biti u krizi jer vas je iskoristio prijatelj. Pozajmili ste mu malo vise na jednoj zurci, a on nikako da se seti da vam vrati.

 

DEVICA

Vi samo znate da skrtarite i da se zalite, a imate ipak vise.Mozda je to nacin da zaradite vise, pa cete i imati vise. Sto se tice finansija, vi ste zadovoljni ali  ne pricate nikome. Mnogo ste pozajmljivali onima u vasoj okolini.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2